Teherjárműveink

A DubyCo járművei magas minőségűek, és ha ön a 14 Eurocargo teherautónk egyikét választja termékei kézbesítésére, biztosan nem követ el hibát. A szállítótér nagy és függetlenül attól, hogy mit is szeretne szállítani, számíthat a gyorsaságra, könnyedén és pontosan.

A jármű 6,5 méter hosszú, 2,42 méter széles és 2,55 méter magas. Ha nagy kapacitású teherjárműre van szüksége akkor a DubyCo a megfelelő cég az ön számára. a 16 eurós paletták kamiononként biztosan kielégítik majd az Ön igényeit. A teherbíró képesség 3,000 kilogramm ami azt jelenti, hogy megfelelő nagyobb dobozok, paletták, bármilyen termékek szállítására. Ez azt jelenti, hogy egyszerre 42,000 kilogrammot tudunk szállítani, ami rengeteg. Járműveink típusának köszönhetően biztos lehet benne, hogy szállításra váró termékei nem lesznek hely szűkében.

Egy dolog biztos – nehéz lenne a felsoroltaknál jobb járműveket találni, mi pedig boldogan rendelkezésére bocsájtjuk őket szolgáltatásaink során. A méret, a kapacitás és az egyszerre rendelkezésre álló járművek száma…minen amire szüksége lehet.