Rólunk

A DubyCo-t 1992-ben alapítottuk, székhelye Szabadka, Szerbiában. Cégünk logisztikára és termékek szállítására szakosodott, 24 tonnáig. Járműflottánk CMR biztosításon keresztül 150,000 Euróra van biztosítva. Hiszünk abban, hogy a kapcsolattartás a kuncsaftokkal kulcsfontosságú, ezért állunk az ön rendelkezésére a nap 24 órájában.

Ügyfélszolgálati képviselőink képzettek és rendelkezésére állnak bármilyen felmerülő probléma megoldásában. Rendszeresen tájékoztatást nyújtunk a szállítás folyamatáról és bármilyen eseményről ami útközben felmerül. Járműveink fel vannak szerelve GPS-szel ami lehetővé teszi ügyfeleinknek, hogy valós időben ellenőrizhessék az önöknek kézbesítő teherautó helyzetét. Professzionális sofőreink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, és  vám- illetve adóügyekben is képzettek. Ügyfeleink nyugodtak lehetnek ha arról van szó, vajon termékeik időben célba érnek-e.

Büszkék vagyunk a hosszútávú munkakapcsolatokra melyeket ügyfeleinkkel táplálunk. Hálásak vagyunk jelenlegi kuncsaftjainknak bizalmukért.